Monden

5 look-uri de vedete care au rămas emblematice

Vorbim aici de filmele memorabile care au rămas în istoria colectivă, la care vedetele de sex feminin au adus o prestanţă deosebită. Combinaţia perfectă de frumuseţe, feminitate, talent şi nu în ultimul rând vestimentaţie şi machiaj.

1.Audrey Hepburn in „Mic dejun la Tiffany”. Figura copilăroasă, combinată cu coafura cu breton şi cu celebra rochie neagră creată de Givenchy special pentru ea a reuşit să impună un nou stil     „little black dress”  rochia a fost vândută în 2006, cu aproximativ 462.000 de lire sterline, şi a intrat în istorie ca cea mai scumpă rochie purtată într-un film.
breakfast-at-tiffanys

2. Vivien Leigh în „Pe aripile vântului” .Este unul din cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei, iar asta i se datorează în mare parte lui Vivien Leigh a cărei frumuseţe a trecut dincolo de ecranele televizoarelor impresionând generaţii întregi.

pe aripile vantului

3. Julie Andrews în „Sunetul Muzicii”. Filmul care multora dintre noi ne-a încântat copilăria,a fost recompensat cu Oscar pentru cel mai bun film în anul 1966. Cu vocea cristalină, ochii veseli, ţinutele simple,  Julie Andrews  a reuşit să ne cucerească pe toţi.

sunetul muzicii

4. Julia Roberts în Frumuşica. Deşi filmul nu a fost unul spectaculos, povestea a fost spusă atât de seducător de cei doi actori din rolurile principale, respectiv Julia Roberts şi Richard Gere încât filmul a reuşit să-şi câştige un loc de frunte în categoria filmelor de referinţă ale genului, iar imaginea cu Julia Roberts îmbrăcată în rochia roşie una emblematică.

pretty woman

5. Kate Winslet în Titanic. Cu mai multe Oscaruri la activ, printre care şi „Oscarul pentru cel mai bun film” Titanicul a reuşit să ne imprime definitiv imaginea cu Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio îmbrăţişaţi pe puntea vaporului. Deşi nu a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă cu acest rol, Kate Winslet şi-a asigurat nemurirea in inimile cinefilior, câştigând ulterior şi acest premiu pentru prestaţia sa în filmul Cititorul.

titanic

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

To Top