Monden

Madonna nu se dezminte, provoacă controverse şi la 57 de ani

Când vine vorba de Madonna credeam că le-am văzut pe toate, însă se pare că artista aflată la vârsta de 57 de ani încă e în stare să provoace controversii puternice. Aflată la Gala Met artista a venit îmbrăcata într-o rochie neagră semnată Riccardo Tisci. Până aici toate în regulă, deşi inserţiile de dantelă  pe partea din faţă a rochiei erau puse strategic pentru ai lăsa sânii la vedere, se pare că totuşi nu acesta a fost elementul care a stârnit ploaia de controverse, momentul culminant de pe covorul roşu a fost atunci când artista s-a întors cu spatele la audienţă, abia atunci publicul a putut evalua mai bine creaţia designerului, rămânând la propriu cu gura căscată, căci dantela mai mult descoperea decât acoperea fundul vedetei de 57 de ani.

În declaraţii Madonna a afirmat că ţinuta ei este un protest la  discriminarea femeii în funcţie de vârstă, şi mai ales la ideea că femeile mai în vârstă nu mai pot fi considerate sexy, o „declaraţie politică” aşadar în dantelă neagră cu sânii şi fundul la vedere.
Vedeta a mai afirmat printre altele  „Când vine vorba despre drepturile femeilor, ne aflăm încă în Evul Mediu. ” Artista a mai afirmat că nu a avut niciodată gândirea limitată şi nici nu o să înceapă de acum înainte. Toate comentariile şi articolele ulterioare iscate pe această temă au demonstrat că are dreptate.

Madonna-MET-Gala-2016

Cele mai citite

To Top