Monden

Oscar 2016 – cele mai apreciate ţinute

Ca în fiecare an Premiile Oscar sunt ocazia perfectă de a face listele cu cele mai bine şi cele mai prost îmbrăcate vedete, anul acesta nu a făcut excepţie, excepţiea a venit se pare de la Lady Gaga care s-a prezentat neaşteptat de bine îmbrăcată într- o combinaţie de rochie-pantaloni crem semnată Brandon Maxwell, un look clasic elegant ce i-a venit de minune cântăreţei, şi care s-a diferenţiat total de ţinuta purtată cu un an înainte. Bravo ei!

Lady Gaga oscar 2016

O altă alegere inspirată pentru anul acesta la Oscar a fost Brie Larson într-o superbă rochie albastră, vaporoasă, cu pliuri, talia fiind marcată de o curea accesorizată, rochia semnată Gucci este una memorabilă, simplitate, rafinament purtată cu deosebit eleganţă de actriţa şi cântăreaţa câştigătoare de Oscar la numai 26 de ani pentru prestaţia sa din filmul Camera.

brie Larson oscar 2016

Saoirse Ronan într-o rochie semnată Calvin Klein, de un verde smarald strălucitor care i-a spus în evidenţă culoarea ochilor, a fost deasemenea printre preferinţele criticilor vestimentari, nici nu avea cum, ţinuta a prins-o foarte bine.

saoirse ronan oscar 2016

Naomi Watts în rochia din colecţia Armani Prive, a fost o altă apariţie de efect, materialul preţios din care a fost realizată rochia, combinată cu croiul simplu, a fost de acestă dată alegerea câştigătoare.

naomi watts oscar 2016

Chrissy Teigen a strălucit într-o rochie semnată Marchesa, demonstrând încă odată dacă mai era cazul că femeile însărcinate au un farmec aparte, deşi rochia nu a avut o croială specifică graviduţelor, cu mult volum, ba din contră a fost una care evidenţiază liniile corpului, ţinuta i-a venit de minune soţiei lui John Legend.

Chrissy Teigen Oscar 2016

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

To Top